Jouw coach – wie ben ik?

Een financieel vrij leven, maar ook vrijheid in de letterlijke zin van het woord: meer tijd voor familie, vrienden, hobby’s, reizen en gewoon lekker in de tuin zitten. Dat is wat ik wil. En dat is gelukt! Dit wens ik iedereen toe, jou dus ook. Ik ga je daar bij helpen, als je de sprong durft te wagen.

Ik had een vast dienstverband. Elke dag verplicht aanwezig zijn, zo noemde ik dat. Het werk was wel leuk, de meeste collega’s ook, maar de bazen… ik lag er steeds mee in de clinch. Ik wilde zelf bepalen wanneer ik werk, waar ik werk en met wie ik werk. Mijn eigen beslissingen nemen. Niet de slaaf zijn van een baas. Niet elke dag met die ene vervelende collega geconfronteerd worden. Niet elke dag om 6 uur ’s ochtends in de auto zitten en ’s middags een uur in de file staan.

Oké, ook door de economische omstandigheden een klein beetje geholpen, ben ik zzp’er geworden. Vrijheid! Dacht ik… Niks vrijheid! Alleen maar stress: hoe krijg ik nieuwe opdrachten, hoe zit het eigenlijk met mijn pensioen, hoeveel geld zal ik deze maand verdienen… en wat een gedoe er nog naast. Je moet echt alles zelf doen: logo’s, huisstijl, producten of diensten bedenken, acquisitie, netwerken, administratie en dan ook nog ‘gewoon’ werken. Eerlijk gezegd viel het vies tegen… Je dénkt dat je vrijheid blijheid hebt, maar als een opdracht af moet, dan heb je ècht geen tijd om even op een terrasje te gaan zitten als het mooi weer is. Dus daar zat je dan… in je eentje op je werkkamer. Ik zag dagen lang geen mens, kwam soms dagen nauwelijks buiten. De enige die ik sprak was mijn partner, de klant en de opdrachtgever. Ik kan je zeggen: met jezelf sparren is best lastig.

Dit moest anders. Toch maar weer een vaste baan zoeken? Ik zag er als een berg tegen op… Alsof het zo had moeten zijn, kwam ik een fijne oud-collega na lange tijd weer tegen. Hij liet mij het marketingplan zien wat hij toepaste in zijn werk. En hij zocht nog mensen voor zijn team.

BINGO!!

Ik ging weer leven! Ik had weer collega’s die ik kon spreken wanneer ik wilde; ik kwam weer buiten. Ik werk nu samen met een zeer groot bedrijf dat wereldmarktleider is. Zij bedenken en ontwikkelen topproducten voor mij. Ze organiseren trainingen, maken werkboeken voor ons, geven ons tips en tricks, ze bedenken de kerstverpakkingen, marketingmateriaal en zelfs een webshop en website. En ik heb een eigen coach. Wat een verademing! Maar ondertussen ben ik wel mijn eigen baas. Niemand verplicht mij iets, ik neem nog steeds mijn eigen beslissingen.

Nu kies ik zelf de mensen uit die ik in mijn eigen team wil. Positieve mensen met een positieve levensstijl. Ons werk bestaat uit netwerken. Dat kan ook op een terrasje in de zon. Heel goed zelfs 😉 . Velen zijn al zeer succesvol geworden, hebben een meer dan modaal inkomen door zelfs parttime te werken. Er zijn geen grenzen.

Ik ben jouw coach. Mijn naam is Myra van der Linde en ik ben oprichter van Your Own Biz. Your Own Biz is onderdeel van LindeCoaching. Van oorsprong ben ik onderwijskundige. Later heb ik een opleiding tot wandelcoach gevolgd. Heerlijk, lekker buiten zijn. Mensen helpen. Daar word ik blij van.

LindeCoaching helpt mensen die geconfronteerd zijn met een burn-out, een stap te zetten naar een ander, nieuw of mooier leven. Wat zijn jouw dromen? Wat wil je daarvoor doen? We kijken daarbij naar wat je kan en wat je wilt.

Ook ik maak deel uit van een team. Dit team krijg je er gratis bij. Wij zijn er allemaal om jouw te helpen. Dit zijn net als jij startende business owners, maar ook mensen die al jaren actief zijn en een goed inkomen verdienen.

Als business owner run je geheel zelfstandig je eigen bedrijf. Je vaart je eigen koers. Maar je hebt een multinational achter je staan die je alle tools en trainingen biedt die nodig zijn om te slagen. En vergeet mijn coaching niet 😉 .

Lijkt jou dit ook wat? Neem dan nu nog contact op via het contactformulier.