Vernieuwde site en meteen het diepe in…

blogheader make things happen

Doodeng vind ik het… de lancering van de nieuwe website en het schrijven van mijn eerste blog. Het is gezonde spanning, want ik ben bezig met het opbouwen van mijn nieuwe leven. Een leven met financiële zekerheid, een passief inkomen, vrije tijd, prachtige reizen. Maar dat is niet alles…

In mijn werk help ik mensen. En dat is zo geweldig om te doen! Het is mooi om te zien dat je mensen kunt helpen vitaler te worden, maar ook om mensen financieel sterker te zien worden.

De eerste stap was eigenlijk best gemakkelijk. Ik wilde wat anders. Dat wist ik. Vervolgens kwam ik een oud-collega tegen die mij een concept liet zien dat ik niet kon negeren. Hoe heb ik die beslissing genomen? Door gewoon de kans te pakken. Het te proberen. Lukt het niet? Vind ik het niet leuk (genoeg)? Of is er een andere reden dat ik er ooit mee zou willen stoppen? Dan kan dat zonder problemen. Ik had dus niks te verliezen. En zie… nu schrijf ik mijn eerste blog op mijn eigen website.

Soms moet je gewoon een beslissing nemen, je hart volgen en ergens voor gaan. Hoe je dat doet? Dat is voor iedereen verschillend. Blijf deze website volgen voor tips, anekdotes, informatie en andere leuke dingen die voorbij komen in mijn werk.

Wil je ook leven veranderen? Ga dan nu naar Contact en laten we eens afspreken.